Ποιοι είμαστε

/Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε2020-06-19T12:31:58+00:00

Το Σωματείο παρασκευαστών τυροπιτών και ιδιοκτητών αναψυκτηρίων «Η ένωση» ιδρύθηκε το 1987.

Ο σκοπός της ύπαρξης του σωματείου μας είναι η προστασία των συμφερόντων των επιχειρήσεων του κλάδου μας. Στην κατεύθυνση αυτή το Σωματείο ακούει, καταγράφει, επεξεργάζεται και διεκδικεί λύσεις για τα προβλήματα των επιχειρήσεων που συνεχώς διογκώνονται σε ένα οικονομικό περιβάλλον που ολοένα και γίνεται δυσκολότερο.

Στόχος της Ένωσης είναι η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στο σωματείο, η ανάπτυξη συναδελφικής αλληλεγγύης υγιούς ανταγωνισμού και σωστής ενημέρωσης των μελών μας για θέματα που μας αφορούν και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πρέπει να εφαρμόζουμε. Στην κατεύθυνση αυτή οργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα μέλη και το προσωπικό των επιχειρήσεων μας αφού πλέον τα σεμινάρια αυτά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και σε λίγο κανείς δεν θα μπορεί να δουλέψει σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς να τα έχει παρακολουθήσει.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε κοντά μας όλους τους συναδέλφους αφού όσο πιο μαζική είναι η συμμετοχή τόσο πιο πολύ μπορεί να ακουστεί η φωνή μας και να μας υπολογίζουν περισσότερο.

Δείτε το καταστατικό ίδρυσης του Σωματείου πατώντας εδώ.